Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Προφίλ

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Ίδρυση
Η εταιρία "Σμαραγδόκηπος", ξεκίνησε την πορεία της το Μάρτιο του 1990 από την Σμαράγδα Τσακμακίδου. Η ιδιαίτερη σχέση της με τα φυτά καθώς και η αγάπη της για την φύση, οδήγησαν την νεαρή τότε φοιτήτρια της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας στην τολμηρή απόφαση να υλοποιήσει το φιλόδοξο όνειρό της. Αρχικά εγκαταστάθηκε σε ένα υπαίθριο χώρο με ένα μικρό θερμοκήπιο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Επικεντρώθηκε στα φυτά εσωτερικού χώρου με μεγάλη επιτυχία, ενώ αναγνωρίζοντας τις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών επέκτεινε την δραστηριότητά της και στην εμπορία φυτών εξωτερικού χώρου, γλαστρών, φαρμάκων, λιπασμάτων και ειδών κήπου.  Το 1993 εγκαθίσταται σε νέους ιδιόκτητους χώρους 300m² στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (Ν. Εγνατία) και επικεντρώνεται στην εμπορία φυτών εξωτερικού χώρου. Παράλληλα ξεκινά και μία νέα δραστηριότητα, αυτή της σχεδίασης και εγκατάστασης κήπων και σχεδιασμού φυτικού περιβάλλοντος μπαλκονιών.
Από το 1995 έως και σήμερα η εταιρία "Σμαραγδόκηπος" ακολουθεί μία πορεία ραγδαίας ανάπτυξης. Διευρύνει διαρκώς την ποικιλία και ποιότητα των προϊόντων της, ενώ δεν σταματά ποτέ να επενδύει σε νέες τεχνολογίες και τεχνογνωσία, προκειμένου να παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες οι οποίες στοχεύουν να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΑΣ

Εγκαταστάσεις - Προσωπικό
Ο «Σμαραγδόκηπος» αποτελεί πια σταθερή αξία και «μυροβόλο όαση» στη συμβολή των δρόμων Ν. Εγνατίας και Αλ. Παπαναστασίου, σε κεντρικό σημείο της πόλης της Θεσσαλονίκης, δίπλα στο Νοσοκομείο «Ιπποκράτειο». Στις προσφάτως ανακαινισμένες εγκαταστάσεις με τους πλήρως καταρτισμένους συνεργάτες μου είμαστε διαρκώς έτοιμοι να παρέχουμε πρόθυμα ενημέρωση, προτάσεις και λύσεις και υπηρεσίες με επίκεντρο τις εξατομικευμένες επιθυμίες και ανάγκες του κάθε πελάτη.
Έχουμε την δυνατότητα βασισμένοι στις γνώσεις και στην εμπειρία μας, να προσφέρουμε λύσεις για οποιαδήποτε αισθητική και λειτουργική απαίτηση καθιστώντας τον πελάτη μας το επίκεντρο της εργασίας μας.

Οι Αρχές μας· αγάπη για τη φύση, προθυμία, εξατομικευμένη προσέγγιση, υπευθυνότητα. Οι ειδικές απαιτήσεις του πελάτη αποτελούν τον πυρήνα της πρότασής μας, προκειμένου να ικανοποιήσουμε κάθε είδους ανάγκη και απαίτησή του για τον εξωραϊσμό και τη συντήρηση του φυτικού περιβάλλοντός του. Πιστεύουμε ότι το μπαλκόνι και ο κήπος αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας κάθε σύγχρονου Έλληνα. Αποτελεί χώρο χαλάρωσης και ψυχαγωγίας. Είναι έκφραση του γούστου της αισθητικής του και της προσωπικότητάς του. Γι' αυτό έχουμε μάθει να "ακούμε" τις βαθύτερες απαιτήσεις του πελάτη μας. Στόχος της δουλειάς μας είναι η ποιοτική και προσωπική εξυπηρέτησή του. Νιώθουμε την υποχρέωση να στεκόμαστε στο ύψος των απαιτήσεων του πελάτη επιβραβεύοντας την προτίμησή του. Το γεγονός αυτό μας γεμίζει με αυτοπεποίθηση και σιγουριά, ώστε να συνεχίσουμε να κάνουμε με υπευθυνότητα και σοβαρότητα αυτό που τόσο καλά ξέρουμε, να προτείνουμε και να δημιουργούμε αισθητικές και λειτουργικές προτάσεις εξυπηρετώντας συνολικά τις ανάγκες των πελατών μας. Οι αξίες αυτές μας έχουν βοηθήσει να δημιουργήσουμε μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες μας και σε αυτές τις αξίες μένουμε πάντα πιστοί. Το όραμά μας είναι να παρέχουμε σε κάθε πελάτη λειτουργικές λύσεις μέσα από ποιοτικές διαδικασίες, αξιοποιώντας τα πιο σύγχρονα και ανθεκτικά υλικά, επενδύοντας σε νέες τεχνολογίες, χρησιμοποιώντας με συνέπεια την γεωπονική μας εμπειρία και τις επιστημονικές μας γνώσεις μας.


Προϊόντα, Υπηρεσίες

Στον "κήπο" μας ο πελάτης μας θα βρει:
- μεγάλη ποικιλία φυτών (άνθη και φυτά εξωτερικού και εσωτερικού χώρου, κήπου και μπαλκονιού)
- ποιοτικά και ανθεκτικά προϊόντα και υλικά (πήλινα διακοσμητικά, γλάστρες, εργαλεία, φάρμακα, λιπάσματα, χώματα, εδαφοβελτιωτικά)
- αξιόπιστες γεωπονικές συμβουλές, προτάσεις σχεδιασμού και λύσεις για τη δημιουργία, τον εξωραϊσμό και την αποτελεσματική συντήρηση του κήπου, ανάλογα με το χώρο και τις εποχές του έτους
- Υπηρεσίες στο χώρο του πελάτη (με έμφαση και εξειδικευμένη εμπειρία στο μπαλκόνι)


Στο κέντρο της πόλης είμαστε στη διάθεση σας να πραγματοποιήσουμε μελέτη και σχεδιασμό του μπαλκονιού σας, ώστε να δημιουργήσουμε για σας ένα φυτικό περιβάλλον που θα ικανοποιεί την αισθητική σας αλλά θα είναι και προσαρμοσμένο στις ιδιαίτερες συνθήκες του μπαλκονιού σας και της περιοχής σας. Ταυτόχρονα διενεργούμε και τις άλλες κηποτεχνικές εργασίες: φυτεύσεις, μεταφυτεύσεις, καθαρισμός φυτών, κλαδέματα, λιπάνσεις, ψεκασμούς, εγκατάσταση συστημάτων αυτόματου ποτίσματος σε μπαλκόνι και κήπο.


Μεταφορές
Η συνεργασία μας με τον οργανισμό Teleflora μας δίνει τη δυνατότητα να αναλαμβάνουμε την αποστολή φυτών ανθοδεσμών σε όλο τον κόσμο
Αναλαμβάνουμε μεταφορές προϊόντων και ανθοδεσμών σε όλη την πόλη δωρεάν πάνω από 50€.

Σας προσκαλούμε λοιπόν για μια ευχάριστη αναζωογονητική βόλτα στα παρτέρια του πολύχρωμου κήπου μας και σε κάθε περίπτωση είμαστε στη διάθεσή σας.

 

Σμαράγδα Τσακμακίδου
Τεχνολόγος Γεωπόνος

 

+30 2310 822 022

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά
σε όλη την ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
για παραγγελίες άνω των 50 €

espa
© Copyright 2024 - smaragdokipos.gr - All rights reserved Developed by Blizz